ACTIFY PRESENTERAR SPINFIRE™ 10.0


Anmärkningsvärda Förbättringar


San Francisco - 20 Juli, 2011-Actify Inc, en global ledare inom visuella produktlösningar, tillkännagav idag att den senaste stora versionen av sitt flaggskepp, SpinFire kommer till kunder i augusti. Den senaste versionen kommer att ge betydande förbättringar till en av de mest avancerade visuellkommunikations verktyg som finns för bil-, flyg-, industriell automation och diskret tillverkningsindustri. SpinFire 10.0 har över 50 förbättringar och erbjuder nya och förbättrade funktioner, bättre fönsterintegration och förbättrad importör uppdateringsmöjlighet.

SpinFire 10.0 gör 2D och 3D CAD-data mer lättillgänglig för både tekniska och icke-tekniska användare. Den ger kraftfulla 2D och 3D CAD visualiseringsmöjligheter, utan att kräva ett CAD-system i ett säkert och användarvänligt format. Detta möjliggör åtkomst, kommunikation och distribution av olika CAD-format i hela företaget och supply chain ger företagen möjlighet att realisera kostnadsbesparingar och produktivitetsvinster i alla aspekter av produktdesign, uppskatta, tillverkning, försäljning, marknadsföring och support.

SpinFire 10.0 finns i fler versioner/nivåer med olika paket för 5 resp 10 användare.

"Med de ekonomiska svårigheter som många tillverkare står inför idag, vill vi på Actify hjälpa till att lösa deras behov", säger Chris Jones, Actify president. "Detta är den mest robusta och testade release i Actify historia och vi vill göra det överkomligt för företagen. Vi har också skrivits om vår CAD-gränssnittsteknik som ger en stark ökad förmåga att läsa de många CAD-format som finns", fortsatte Jones. "Allt detta och några fler riktigt smarta funktioner gör detta till en mycket kraftfull release som jag är säker på kommer att glädja våra kunder."

Några viktiga funktioner i SpinFire 10.0 inkluderar:

  • Miniatyrer av de senast tillgängliga CAD-filerna
  • En riktigt smart funktion för att direkt se den minsta väggtjockleken inom en sammansättning
  • Möjligheten att beräkna den projicerade arean av en del eller sammansättning
  • Alla nya CAD-gränssnitt

SpinFire 10.0 kommer att vara tillgängliga för kunder senare i höst (Sep-Okt).

Nordic sales: PRO NORDIC - SpinFire Division
www.actify.eu tel.+46-(0)31-290079
Kundsupport: e-mail, tel.+46-(0)31 - 290079

En testversion av SpinFire 10.0 kommer att finnas tillgänglig för nedladdning senare på vår sida.

För att se en förhandsvisning av SpinFire 10.0 inklusive videor av de nya plug-ins, besök Actifys YouTube-kanal: http://www.youtube.com/user/ActifyInc