ACTIFY SpinFire ™ 10.1

Spinfire Pro finns nu på franska, italienska och kinesiska språk


San Francisco, Kalifornien - 22 november, 2011 - Actify Inc., en global ledare inom visuella lösningar produktkunskap, meddelade idag att det finns franska, italienska och kinesiska versioner av SpinFire Professional, ett av de mest avancerade Kollar 2,0 lösningar marknad. Den engelska, tyska och japanska versioner av SpinFire Professional tillkännagavs i september med lanseringen av SpinFire 10,0.

SpinFire 10,1 gör 2D och 3D CAD-data mer lättillgänglig för både tekniska och icke-tekniska användare. Det ger kraftfulla 2D och 3D CAD visualiseringsmöjligheter, utan att kräva ett CAD-system, på ett säkert och användarvänligt format. Detta möjliggör åtkomst, kommunikation och distribution av olika CAD-format i hela företaget och supply chain ger företagen möjlighet att realisera kostnadsbesparingar och produktivitetsvinster i alla aspekter av produktdesign, citerar och uppskatta, tillverkning, försäljning, marknadsföring och support.

"De flesta företag under utnyttja både sina 3D CAD-information och tillhörande metadata genom att inte göra det tillgängligt för människor utanför den tekniska organisationer. På Actify tror vi att ett Kollar 2,0 plattform måste vara på plats där produkten uppgifterna distribueras i en form där dess fulla värde kan utnyttjas. Möjligheten för arbetstagare i hela företag att visualisera och utnyttja alla typer av produktdata, speciellt 3D-modeller och dess metadata är viktigaste för att bygga bättre och mer lönsamma produkter som uppfyller kundernas behov. SpinFire Professional gör det möjligt för tillverkare att bedriva Kollar på 2,0 att förbättra sina processer produktutveckling och SpinFire 10,1 nu ut med vår uppdaterade främmande språk versioner, kan våra kunder över hela världen dra nytta av fördelarna med SpinFire ", säger Chris Jones, Actify VD och koncernchef.

En gratis testversion av SpinFire 10,1 är nu tillgänglig HÄR .

Ni som har egen seat ID = hämta program på downloads.

Om Actify Inc.

Actify Inc. är ett privatägt, prisbelönt global ledare av produktdata samarbetslösningar med kundföretag i hela bilindustrin, flygindustrin, industriell automation, och diskret tillverkningsindustri. Actify produkter säljs via auktoriserade distributörer och värdeadderande återförsäljare i Nordamerika, Europa och Asien. Actify har sitt huvudkontor i San Francisco, Kalifornien. För mer information besök actify.com eller ring 415.227.3800.

Produkt eller tjänst som nämns häri är varumärken som tillhör respektive ägare.Nordic sales: Actify Spinfire Group. Handled by Pronordic AB and Actify Inc.
www.actify.eu  tel.+46-(0)31-290079, +46(0)31-312 11 00
Nordic support: e-mail, tel.+46-(0)31 - 290079 (Swedish/Scandinavia-English)

För att se en förhandsvisning av SpinFire 10.0 inklusive videor av de nya plug-ins, besök Actifys YouTube-kanal: http://www.youtube.com/user/ActifyInc