ACTIFY MEDDELAR CENTRO ™ 5,0 och SpinFire ™ 10,2

Extra info - from idag skapas 3DPDF i Spinfire
Actify utvecklade cad-konverterare till Adobe 3DPDF
Acrobat PRO 3DPF ersätts numera av Spinfire.
Alla 3DPDF funktioner finns numera i Spinfire + lite extra.
Öppna 3DPDF med Adobe READER eller Spinfire.
Option cad2cad: konvertera alla cad till valfritt neutralformat.

Se 3DPDF demo nedan = standard funktion i Spinfire demo 1

Ny Spinfire produkt hemsida: actify.eu

Prisförfrågan
r SpinFire Pro

San Francisco, CA - 2 februari 2012 - Actify Inc., en global ledare inom visuella produktlösningar kunskap, tillkännagav idag en uppdatering av sin nästa generations publiceringsplattform, Centro ™ 5.0. Centro möjliggör tillverkning organisationer och deras försörjningskedjor för att enkelt få tillgång till, interagera med och kommunicera en del data genom SpinFire över sina stora nätverk. Med denna utgåva är att det finns Centro Catalog, vilket ger ett lättanvänt webbgränssnitt för att komma åt alla design uppgifter från Centro. Actify meddelar även tillgången på SpinFire 10,2 som innehåller 3D PDF Export plug-in.

"Katalogen är ett spännande tillskott till Centro", säger Chris Jones, Actify VD och koncernchef. "Eftersom Centro kan integreras med PLM / PDM-eller datasystem för lagring med i katalogen, ger det användare i hela det förlängda företaget en mycket lätt sätt att komma åt data för produkten," fortsätter Jones. "Jag är också entusiastiska över frisläppandet av 3D PDF export med SpinFire. Många av våra kunder har efterfrågat denna förmåga och vi är glada att kunna ge dem denna plug-in där vi planerar att expandera på och med i Centro på vägen ", avslutar Jones.

Centro är tillgänglig för befintliga kunder SpinFire Förlag som en del av sina nuvarande underhållsavtal som en uppgradering. Nya kunder kommer att kunna tillstånd Centro i teckningsrätter avtal. Detaljer finns genom att kontakta sales@actify.com .

Se vår 3D PDF Export Plug-in i aktion nedan:

Om film fönster ej öppnar klicka 1 eller klicka 2 för Spinfire 3D PDF plugin (steg 1)

En gratis testversion av SpinFire 10,2 är nu tillgänglig HÄR .

Ca Actify Inc.

Actify Inc. är ett privatägt, prisbelönta världsledande av produktdata samarbetslösningar med kundföretag i hela bilindustrin, flygindustrin, industriell automation, och diskreta tillverkningsindustri. Actify produkter säljs via auktoriserade återförsäljare och värdeadderande återförsäljare i Nordamerika, Europa och Asien. Actify har sitt huvudkontor i San Francisco, Kalifornien. För mer information besök www.actify.eu eller ring +46-(0)31-3121100/(0)31-290079.

Produkt eller tjänst som omnämns häri är varumärken som tillhör respektive ägare.